Jedz mało i chudnij

Właściwa
dieta oznacza jedzenie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w wyliczonych proporcjach. 40 procent diety
muszą stanowić warzywa. W
zdrowej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów oraz szpinaku. Najlepiej
przyrządzanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez nadmiaru dodatków. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe trzeba spożywać raz lub dwa razy na siedem dni. Cukier można spożywać sporadycznie, czyli bardzonieczęsto,
bo nie jest to składnik potrzebny w diecie.Konsumowanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy wygłodzeni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Regularne jedzenie prowadzi do dobrego
odchudzania się. Porcje jedzenia muszą być niewielkie –
konsumując mało możemy czuć się syci,
naukowcy tego dowiedli. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
z pewnością jest wystarczające. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadadobry dla diety tłuszcz, więc
trzeba je nieodzownie włączyć do
zbilansowanej diety. Należy
zjadać składniki jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z potraw oferowanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być najlepszej
klasy, bo tylko wysoka klasajest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : tania levitra
kamagra w zelu